Wat doen wij

Bouwprojecten, aanbestedingen en vastgoedvraagstukken zijn vaak complex. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers en vormen met onze deskundigheid en ervaring de sleutel tot succes bij intensieve trajecten. Onze individuele, onafhankelijke, professionele benadering staat centraal voor het leveren van kwaliteit en is gericht op het maximaal ontzorgen van onze opdrachtgevers.

Bouwmanagement

Van der Vlis Bouwconsult heeft een grote deskundigheid en jarenlange ervaring op het terrein van bouwmanagement, begeleiding en advisering van de meest uiteenlopende bouwprojecten. Projecten worden aangestuurd met gevoel voor resultaat in termen van budget, tijd, kwaliteit en risicobeheersing. Onze aanpak kenmerkt zich door een praktische, resultaatgerichte en no-nonsense instelling.

Bouwmanagement

Aanbestedingen

Wij bieden advies en begeleiding bij het organiseren van (meervoudig onderhands) nationale en Europese aanbestedingen. Vaak is dat als onderdeel van een bouwmanagementtraject, waarbij we ook de voorbereidingen, het beoordelen van de inschrijvingen, opstellen van een gunningsadvies en de contracten met opdrachtnemers verzorgen. Daarbij hebben we ruime ervaring en kennis van zowel de UAV als UAV-GC contracten.

Aanbestedingen

Vastgoedadvies

Als ervaren bouwmanagementbureau worden we vaak ingeschakeld voor vastgoedadvies. Wij stellen strategische huisvestingsplannen op voor vastgoedbeheer en adviseren met het oog op efficiënt onderhoudsbeleid. Ook begeleiden wij opdrachtgevers bij het integreren van nieuwe & innovatieve processen zoals Resultaatgericht Samenwerken (RGS), prestatiegericht- en/of ketensamenwerking.

Vastgoedadvies

‘Succesvol bouwen door de combinatie van optimale communicatie, bouwkundige kennis en projectmanagement’

Heeft u interesse en/of wilt u graag met ons in gesprek komen neem dan contact met ons op.